


Keturi skirtingi pagardai:
- spanguolių-šaltalankių džemas su čili (210 ml);
- karamelizuoti svogūnai (210 ml);
- šermukšnių džemas (210 ml);
- bruknių uogienė (210 ml).
Šis kvartetas puikiai dera ant kalėdinio, naujametinio ar tiesiog sekmadieninių pietų stalo. Spanguolių-šaltalankių rūgštumas pagardintas čili puikiai dera prie paukštienos ir žvėrienos patiekalų. Svogūnų džemas tinka visur, bet labiausiai prie silkės ar burgerių. Šermukšnių džemas puikiai tinka prie žvėrienos ir brandintų sūrių. Bruknių uogienė – arbatoms, sūriams, mėsos patiekalams gardinti.
Puiki dovana mėgstantiems tiek saldumą, tiek sveiką rūgštumą, tiek subalansuotą kartumą.
Indelių ketvertukas po 210 ml. Supakuotas kalėdiniais atributais dekoruotoje baltoje dėžutėje.
Natūrali, sveika ir be galo skani rankų darbo produkcija pagaminta iš ekologiniame ūkyje užaugintų gėrybių. Be pridėtinių sudedamųjų dalių.
Spanguolių-šaltalankių džemas su čili
SUDĖTINĖS DALYS: spanguolės 33,3%, šaltalankiai 33,3 %, cukrus 33,3%, čili 0,1%.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml
Karamelizuoti svogūnai
SUDĖTINĖS DALYS: svogūnai 50 proc., cukrus 20 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml
Šermukšnių džemas
SUDĖTINĖS DALYS: šermukšniai 56 proc., cukrus 44 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml
Bruknių uogienė
SUDĖTINĖS DALYS: bruknės 62,5%, cukrus 37,5%
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml