


Keturi skirtingi džemai – apelsinų, spanguolių, šaltalankių ir šermukšnių. Šis kvartetas be galo tinka Kalėdinių patiekalų skoniui. Apelsinai kvepia Kalėdomis ir puikiai tinka prie mėsos ir sūrio patiekalų. Spanguolės, nepakeičiamos prie Kalėdinės žąsies ar anties. Šermukšniai puikiai tinka prie žvėrienos ir brandintų sūrių. Šaltalankiai prie įvairiausių patiekalų, tačiau rekomenduojame gerti šaltalankių arbatą.
Puiki dovana mėgstantiems tiek saldumą, tiek sveiką rūgštumą, tiek subalansuotą kartumą.
Indelių ketvertukas po 210 ml. Supakuotas kalėdiniais atributais dekoruotoje baltoje dėžutėje.
Natūrali, sveika ir be galo skani rankų darbo produkcija pagaminta iš ekologiniame ūkyje užaugintų gėrybių. Be pridėtinių sudedamųjų dalių.
Šaltalankių džemas
SUDĖTINĖS DALYS: šaltalankiai 62,5 proc., ekologiškas cukrus 37,5 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės.
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml
Apelsinų džemas
SUDĖTINĖS DALYS: apelsinai 55 proc., citrinos 4,5 proc., imbieras 2 proc., cukrus 38 proc., prieskoniai 0,5 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės.
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml
Spanguolių džemas
SUDĖTINĖS DALYS: spanguoles 62,5%, cukrus 37,5%
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml
Šermukšnių džemas
SUDĖTINĖS DALYS: šermukšniai 56 proc., cukrus 44 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml