


Keturi skirtingi džemai ar uogienės:
– šaltalankių džemas (210 ml);
– spanguolių uogienė su imbieru (210 ml);
– mėlynių uogienė su kardamonu (210 ml);
– moliūgų-apelsinų džemas (210 ml).
Šis ketvertas įvairus, skoniai labai skirtingi, tačiau puikiai dera kartu. Rekomenduojame sūrių degustacijoms, mėsos patiekalams gardinti, marinatams, pagardams ar net arbatoms.
Puiki dovana mėgstantiems tiek saldumą, tiek sveiką rūgštumą, tiek subalansuotą kartumą.
Indelių ketvertukas po 210 ml. Supakuotas kalėdiniais atributais dekoruotoje baltoje dėžutėje.
Natūrali, sveika ir be galo skani rankų darbo produkcija pagaminta iš ekologiniame ūkyje užaugintų gėrybių. Be pridėtinių sudedamųjų dalių.
Šaltalankių džemas
SUDĖTINĖS DALYS: šaltalankiai 62,5 proc., ekologiškas cukrus 37,5 proc.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės.
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml
Spanguolių su imbieru uogienė
SUDĖTINĖS DALYS: spanguolės 61,5%, cukrus 37,5%, imbieras 1%.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 *C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva
KIEKIS: 210 ml
Mėlynių su kardamonu uogienė
SUDĖTINĖS DALYS: mėlynės 67 proc., cukrus 33 proc., kardamonas.
LAIKYMO SĄLYGOS: Laikyti sausoje vietoje, +5+25. *C temp
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml
Moliūgų-apelsinų džemas
SUDĖTINĖS DALYS: : moliūgai 32,65% , apelsinai 28,50%, citrinos 5%, imbieras 2%, cukrus 30,61%, prieskoniai 1,24%.
LAIKYMO SĄLYGOS: laikyti sausoje vietoje, +5 – +25 °C temp.
GALIOJIMO DATA: žiūrėti ant pakuotės.
GAMINTOJAS: G. Sakalauskienės ūkis , Žalgirių k, Ukmergės r., Lietuva.
KIEKIS: 210 ml